Hvorfor kjøpe på Tornesvatnet?

  • Smarte planløsninger
  • 3 til 4 gode soverom
  • Opparbeidet uteområde med beplantning og grøntareal
  • Egen hage og bod
  • Parkeringsplass
  • Gode solforhold
  • Nær byen – nær naturen

Ved kjøp av bolig i Tornesvatnet investerer du i en miljøvennlig fremtid og får mest igjen for pengene for deg og din familie.

Boligene er tidsriktige, med lekre utvendige detaljer, smarte planløsninger, og balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Kjøkkeninnredningen inkluderer hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Det blir parkett på alle gulv, samt slette malte vegger og himlinger. Boligene får flislagt bad i 1. etasje og ellers vegghengte toaletter. Det er også mulighet for å sette inn et ekstra soverom.

Hver bolig har egen sportsbod med god oppbevaringsplass. Tomten er opparbeidet med beplantning og grøntareal.

Området

Tornesvatnet innbyr til et aktivt familieliv med et mangfold av fritidsaktiviteter og -tilbud i umiddelbar nærhet.

Ved og rundt Tornesvatnet finnes det flere naturstier og innbydende muligheter for familien til å ta en liten topptur til Torevarden eller for en dag ved strandkanten. Kvalsvik – en av Haugesunds beste og mest besøkte badeplasser, ligger også i kort gange fra det nye boligfeltet.

Tornesvatnet er en del av et særs barnevennlig og landlig område. Det nye boligfeltet får nye lekeparker og ligger i tett nærhet til de fine opplevelsene i naturen.

Fra Tornesvatnet får du og dine barn også kort avstand til idrettshaller, ridestall, lokale musikkorps, og de ellers mange aktivitetstilbudene som finnes på og rundt Haugesund Idrettspark.

Kvalasenteret, med dagligvarebutikk, frisør, bakeri og apotek, ligger kun en kort bil- eller sykkeltur unna. Skal du til Haugesund sentrum, tar det deg bare fem minutter med bil. Like ved Tornesvatnet er det ellers gode bussforbindelser til dit du måtte ønske deg på Haugalandet.