Et godt sted å bo på solrike Norheimsmarka

Norheim er et flott og attraktivt sted å bo, med gangavstand til det meste som betyr noe her i livet.Området rundt Norheimsmarka har et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning, håndball og fotball til kulturhus med et mangfold av aktiviteter.

Nærområdet byr på meget gode handlemuligheter og urbane gleder som treningssenter, trampolinepark og hyggelige spisesteder i umiddelbar nærhet. I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv – enten du liker å tusle med termos i sekken i skogen, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter ørret, eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier.

Norheimsmarka Hageby består av 62 boenheter, fordelt på 20 eneboliger, 21 rekkehus og 21 leiligheter. Byggingen er godt i gang, og flere boliger er allerede ferdigstilt og overlevert.


Velkommen innom vår visningsboligVi har i samarbeid med Bolia stylet en visningsbolig som vil gi deg muligheten til å utforske de gode kvalitetene, romfølelsen og materialvalg boligene i Norheimsmarka har å tilby.
Kanskje ser du helt klart for deg hvordan du vil ha det; fargene, møblene og hva du skal ha på veggene. Gardiner eller persienner, eller ha det helt åpent? Vil den gamle godstolen passe inn?

Vi ønsker deg velkommen til vår visningsbolig – kontakt Asbjørn for å avtale visning.


Siste nyheter