Ett salgsmøte var det som skulle til for Camilla

– Det har vært mange fine morgener og ettermiddager i det siste.

 FORNØYD: – De som har gjort arbeidet her har gjort det veldig fint og nøyaktig, skryter Camilla Johansen. I desember flyttet hun inn i sin splitter nye bolig ved Tjøsvollvatnet. Foto: Karmøynytt


– Jeg har vel egentlig ikke så mye nytt her inne. Jeg kan vel egentlig ikke si at det er fordi jeg hovedsakelig er så veldig opptatt av gjenbruk, men jeg synes det er kjekt å ha ting som ikke alle andre har. At jeg kan finne litt ting som passer meg, og som man ikke ser alle andre plasser, innrømmer hun. 

– Dette er et veldig kjekt utgangspunkt for å gå tur! Det er mange fine runder en kan ta herfra. Ellers er det mange fasiliteter som er rett i nærheten, fortsetter hun. 


Til tross for at Johansen allerede var godt kjent med nabolaget er det en ting som har overrasket henne mer enn hun trodde. Boligene ved Tjøsvollvatnet ligger nesten helt nede ved vannkanten – og det har blitt mange fine soloppganger og solnedganger. 

– Det har vært mange fine morgener og ettermiddager i det siste. Når jeg kjøpte så var jo utsikten et av punktene som dro opp, men jeg har bitt meg mer merke i den enn jeg trodde. Selv om jeg har bodd rett borti her, og gått mye tur forbi fra før av så blir det noe helt annet nå, forklarer hun. 



– De som har gjort arbeidet her har gjort det veldig fint og nøyaktig. Jeg hadde faktisk noen på besøk som sa at en ser at de som har lagt flisene bryr seg om jobben sin. Så det er kjekt når folk som kan faget kommenterer det, forteller hun.

Ellers skryter 28-åringen over overtakelsen av boligen. Gode befaringsrunder og gratis flyttebil hjalp til med å gjøre flytteprosessen så smidig som mulig.


– Velbygd var flinke til å være med rundt og vise på befaringen. Etterpå sendte jeg noen meldinger om et par ting som jeg hadde lagt merke til etter hvert som jeg var kommet på plass. Da kom de hit og fikset det også, så de har vært veldig medgjørlige på slike ting, forteller hun. 

– Så var det også veldig greit at vi fikk låne flyttebil gjennom de. Da fikk jeg fraktet møbler uten å ha en stor kostnad knyttet til det. Betalte ingenting for det, og en får ha flyttebilen i en dag. Så det var veldig kjekt, fortsetter hun. 

MULIGHET FOR HUSBANKFINANSIERING

Fem av eneboligene i prosjektet er fortsatt ledige, så her er det gode muligheter for å sikre seg en moderne og nøkkelferdig enebolig sentralt i Åkrehamn. Samtlige av disse fem har mulighet for husbankfinansiering. 

Ellers trekker salgssjef for Tjøsvollvatnet, Asbjørn Hovland frem at det er verdt å merke seg at boligene kommer med egen garasje eller carport, integrerte hvitevarer og opparbeidet uteområde. Her er det bare å flytte rett inn. 


Se ledige boliger og les mer om prosjektet ved Tjøsvollvatnet her.

Artikkelen er skrevet av Karmøynytt.

Siste nyheter