Smedasundet 1 er utsolgt

I august 2017 startet vi byggingen av de sju byggetrinnene av Smedasundet 1. Nå, ganske nøyaktig seks år etter, er alle de totalt 163 leilighetene i det unike boligprosjektet solgt.Smedasundet 1 er det mest unike boligprosjektet vi i Velbygd har bygget noen gang. Med blant annet oppvarmet utendørsbasseng med kaipromenade, vannbåren gulvvarme, sjøutsikt og romslige terrasser og takhøyder, skulle vi sette en ny standard for leiligheter i regionen vår. Og vi har lykkes.

Daglig leder Kjetil Alvheim på befaring under byggingen av trinn 1. Foto: Haugesunds Avis.

Helt siden salgsstarten i februar 2017 har Smedasundet 1 hatt en god posisjon i det lokale boligmarkedet. Selv når markedet har vært på sitt tørreste, har vi i Velbygd solgt godt med leiligheter helt nede ved sjøkanten.

Suksessoppskriften bak prosjektet er sammensatt, samtidig som den er enkel: Å våge å tenke nytt og ta med oss det beste fra tidligere prosjekter, som våre uvurderlig dyktige underleverandører som har vært med på å reise Velbygd-prosjekter også tidligere.

Beboere Mari Østerbøl og Jozef Kozala

Med alt fra toppleiligheter på 125 kvm til mindre leiligheter på 50 kvm har prosjektet favnet bredt blant interessentene på boligmarkedet, og nå er altså alle de 163 leilighetene solgt, til unge, voksne og godt voksne, enslige, par og større familier.

At Smedasundet 1 nå er utsolgt, betyr at foruten etterbefaringer har vi i Odd Hansen gjort vårt på prosjekttomten. Vi ønsker med dette å takke alle som har kjøpt leilighet i Smedasundet 1 for tilliten. En ubeskrivelig stor takk rettes også til våre gode underleverandører som igjen har bevist sine gode kvaliteter.


Overlevering av byggetrinn 3
Utsikt mot sør
Foto fra visningsleilighet

Siste nyheter