Siste sjanse – kun 1 ledig bolig!

Prosjektet består av 11 boligenheter fordelt på tre bygg. Hver bolig har ca. 120 kvm boflate over to etasjer, 3 til 4 soverom og to bad. Alle boligene har egen parkering i garasje eller carport.

I tillegg er boligene tilrettelagt for lading av elbil. Kledningen er royalimpregnert, noe som gir mindre behov for vedlikehold. Her er det også mulighet for husbankfinansiering.

De første kjøperne har flyttet inn

Glade og stolte har vi i Velbygd nå overlevert nøkler og nøkkelferdig bolig til de første kjøperne av de moderne og spennende boligene ved Tjøsvollvatnet.

Nyhet: Deleie med Coo

Kjøp en del, bo i hele boligen.

Har du inntekt og betjeningsevne, men mangler deler av egenkapitalen som skal til for å kjøpe bolig? Da kan du kjøpe boligen sammen med vår samarbeidspartner Coo.

På den måten får du mulighet til å spare egenkapital i egen bolig gjennom avdrag på et boliglån og forventet verdistigning over tid, slik at du etter hvert kan eie hele boligen selv.

Velkommen inn i vår visningsbolig!

Er du nysgjerrig på boligene ved Tjøsvollvatnet og har lyst til å se hvordan de blir?

Nå har vi klar en splitter ny og ferdig stylet visningsbolig.

Avtal tid når det passer for deg, her får du se og oppleve boligenes størrelse, praktiske planløsning og gode standard.

Ta kontakt med oss i kontaktskjemaet for å avtale tidspunkt.

Området

De nye boligene får altså sentral beliggenhet like ved Tjøsvollvatnet, og dermed kort vei til skole, barnehager, matbutikk, kultur og idrettssenter. Området byr også på mye natur med gode bade- og fiskemuligheter og flotte opplyste turstier.

Kun et steinkast fra Amfisenteret vil du ha et hjem med skjermet og lun beliggenhet i familievennlige omgivelser, uten gjennomgangstrafikk. Her vil barn få en leken og aktiv oppvekst i trygge rammer, mens de vokse kan nyte stillheten og roen i det landlige området.

Tjøsvollvatnet vil bli en idyllisk oase både for små og store – unge som voksne. Her har du muligheten til å trekke pusten i ditt rolige nabolag eller oppsøke vakre Åkrehamn sentrum for kulturelle og aktiviserende impulser og utfoldelser.