Hvorfor kjøpe helt ny, og ikke litt ny, bolig i Førreparken:

  • Du betaler kun 2,5 % av tomteverdien i dokumentavgift, og ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen, som ved kjøp av bruktbolig.
  • 5 års reklamasjonsrett og garanti på boligen.
  • Du kan benytte husbankfinansiering.
  • Ingen stressende budrunde – boligen får du til fastpris.
  • Hele boligen og alt i den er helt nytt og ubrukt.
  • Du betaler ingenting før du står med nøkkelen i hånda.
  • Gratis verdivurdering av nåværende bolig som utføres av et samarbeidende meglerkontor.
  • Salgsgaranti av nåværende bolig – vi dekker rentene på boliglånet du har i dag med inntil kr 10.000,-/md. i maksimalt 12 md.

Det idylliske boligprosjektet Førreparken består av splitter nye leiligheter og boliger i rekke med flotte solforhold, herlige terrasser og god standard.

Se vår reklamefilm fra Førreparken

Førreparken tikker i alle boksene du forventer av et moderne boligprosjekt. Det begynner selvsagt med beliggenheten, men inkluderer også høy standard, smarte planløsninger, gode parkeringsordninger og priser du kan leve godt med.

Boligene leveres naturligvis nøkkelferdige. Her finnes ingen grunn til oppussing på mange år, ingen budrunde, ingen bekymringer om skjulte skader i rør eller vegger. Bare en ny start i et godt, stressfritt hjem med den velkjente Velbygd-kvaliteten i alle ledd.

Boligene i byggetrinn 3 er seksjonerte selveier-enheter der beboerne får skjøte på sin egen bolig og bod. Uteområdene er opparbeidet med asfalt på parkeringsområder og helt frem til inn­gangspartiet hvor hver bolig har en utvendig bod på 5 kvm. Felles uteområder med planert plen og beplantning, og det er også felles parkeringsområder.

Den balanserte ventilasjonen med varmegjenvinning gir et sunt og energibesparende inneklima som du selv kan kjenne på kroppen. Boligene leveres med trykkimpregnert kledning, parkett i alle oppholds- rom og på soverommene får du garderobeplass til hver sengeplass.

På badene er det fliser på gulv og på veggene blir det fliser i dusjssonen. Boligene har terrasser på bakkeplan og i 3. etasje, men her varierer det mellom bygningstypene. Hver kjøper får utlevert nøyaktig leveransebeskrivelse for sin bolig.

Området

Førre er et veletablert og trygt tettsted i Tysvær kommune, og de nye leilighetene i Førreparken har en flott, solrik beliggenhet like ved den vakre Førresfjorden.

Førre ligger sentralt plassert på Haugalandet, og med de nye trafikkløsningene i nærområdet har adgangen til andre deler av distriktet blitt enda bedre. Men du trenger ikke reise langt for å finne det du trenger. Flotte turområder ligger like utenfor døren, og skoler, idrettsanlegg og dagligvarebutikk er kun minutter unna. Det samme er selve Førresfjorden med flotte båt- og bademuligheter, båtplass kan du søke om i Førre Båtforening. Ellers er nydelige Dragavika er kun minutters kjøring unna, og skal du først ut på veien, er også reisetiden til Raglamyr og videre til Haugesund eller Karmøy svært kort.

Tysvær er en veldrevet og velstående kommune med god kvalitet på kommunale tilbud, og Førre er et satsings- område for kommunen. Fra Førreparken er det gåavstand til barneskolen og fin sykkelavstand til ungdomsskolen på Frakkagjerd.