Akkurat nå bygger vi Norheimsmarka Hageby – 60 boliger bestående av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Eneboligene vil alle få et bruksareal på 148 m2 , rekkehusene 118 m2 og leilighetene mellom 60 og 130 m2.

Alle enhetene får blant annet vannbåren gulvvarme samt nye smarte og tekniske løsninger som er miljøvennlige, økonomisk bærekraftige og ikke minst gir god komfort og behagelig økonomisk forutsigbarhet for fremtidige beboere.

Godkjent for husbank

Enkelte av boligene på Norheimsmarka er godkjent for husbankfinansiering. Ønsker du å vite mer om dette kan du ta kontakt med oss.

Dette får du i Norheimsmarka:

  • Sentral, men likevel rolig og tilbaketrukket beliggenhet
  • Alle boligene får gode solforhold og romslige terrasser
  • Vannbåren varme i gulv
  • Mulighet for skreddersøm – du bestemmer!
  • Egen parkering, tilrettelagt for å kunne montere hurtigladning av EL-bil
  • Royalimpregnert kledning – mindre vedlikehold
  • Salgsgaranti av nåværende bolig

Klikk deg inn i modellen og se området

Ønsker du å se solforhold og den fine beliggenheten i forhold til omgivelsene i Norheimsmarka kan du enkelt navigere deg rundt i prosjektet i vår webmodell

Vi anbefaler å bruke kombinasjon av mus og tastatur (for de som er på pc) for å navigere deg enkelt rundt i modellen.
Modellen fungerer også helt fint på touch-skjerm.
Det er lagt inn forhåndsdefinerte utsiktpunkter, og disse viser et utvalg av boliger og hvilken utsikt de får.

w – zoom inn
A – til høyre
S – zoom ut
D – til venstre

Q – ned
E – opp

God strøm av komfort

I en bolig med vannbåren gulvvarme, som alle i Norheimsmarka Hageby, får du tilført varme fra varmtvann som sirkulerer i rør i boligens gulv. Dette gir god og jevn varme, uten at radiatorer eller panelovner opptar plass i rommene.

Det vil bli tilrettelagt for etablering av lading for alle typer el- og hybridbiler på alle parkeringsplasser i prosjektet. Haugaland Kraft/Altibox leverer infrastruktur for fiber til stabilt og lynraskt nett og TV-forbindelse.

Integrerte og inkluderte hvitevarer

Integrerte hvitevarer fra Siemens er inkludert i standardleveransen i Norheimsmarka Hageby. Det leveres kombinert kjøl-/ fryseskap, platetopp med induksjon, oppvaskmaskin og stekeovn montert i høyskap uten tillegg i pris.

Skulle du ha ønsker om andre løsninger enn våre standardleveranser, har du mange tilvalgsmuligheter. Og jo tidligere du involverer deg i bygge- og kjøpsprosessen, jo flere valg får du. Vi i Velbygd bygger din bolig, ikke vår.