Velg frihet

Innerst i Grindetunet bor du mellom vann, fjord, fjell og skog. Om din neste tur går til fots, på to hjul eller i kajakk bestemmer du selv. Vel hjemme finner du roen i et skjermet, familievennlig tun som likevel er nært alle fasiliteter et moderne liv bør inneholde.

Valgfrihet

Sett ditt eget preg på boligen du har valgt. Uansett om du forsetter livet i en av våre eneboliger, rekkehus eller leiligheter, har du i alle boligene i Grindetunet valgfriheten til å oppgradere alt fra farger på vegger og kjøkkenskap til materialer i trapp, gulv og dører.

Rekkehusene vil få størrelser fra 125 til 126 kvm, mens leilighetene blir på 95 til 97 kvm. Eneboligene får egen parkering ved boligen, og rekkehusene får parkering fordelt på fellesparkeringer i nærheten av hvert bygg. Alle boligene får vannbåren gulvvarme, hvitevarer av høy kvalitet og den generelt gode standarden og kvaliteten som Velbygd er viden kjent for.

Klikk deg inn i modellen og se området

Ønsker du å se solforhold og den fine beliggenheten i forhold til omgivelsene i Grindetunet kan du enkelt navigere deg rundt i prosjektet i vår webmodell

Vi anbefaler å bruke kombinasjon av mus og tastatur (for de som er på pc) for å navigere deg enkelt rundt i modellen.
Modellen fungerer også helt fint på touch-skjerm.
Det er lagt inn forhåndsdefinerte utsiktpunkter, og disse viser et utvalg av leiligheter og hvilken utsikt de får.

w – zoom inn
A – til høyre
S – zoom ut
D – til venstre

Q – ned
E – opp

Beliggenhet

Boligprosjektet Grindetunet skal bygges i et meget barnevennlig område, sentralt i Grinde. Boligene vil ligge fint plassert i terrenget, med lyse og åpne områder. Beboerne får kort vei til blant annet skole, barnehage, idrettsanlegg, badeplasser, kulturscener m.m. 

Grindetunet vil være omringet av flott natur som innbyr til mange spennende friluftsopplevelser for både liten og stor.

Velbygd har hatt stor suksess med oppføring av boligprosjekter i Tysvær kommune også tidligere. Som terrasseblokkene Bringedalstunet, Utsikten og Stølsberg i Aksdal, samt Førreparkens rekkehus og leiligheter like i enden av vakre Førresfjorden.

Gode grunner for å kjøpe bolig i Grindetunet:

  • Kort vei til Aksdal, skole og barnehage 
  • Barnevennlig 
  • Snart ny ungdomskole 
  • Nært et godtfungerende idrettsmiljø (håndball, fotball og innebandy) 
  • Store fellesarealer 
  • Historisk interessant område med kornmøller og bautasteiner 
  • Nært både sjø og vann 
  • Nært Hodnafjellet 

Ord fra arkitekten

Grindetunet vil bli liggjande i landskapet som strekk seg nedover mot vest som er med på å gje området gode solforhold og fin tilkomst både til natur, fritidsaktivitetar og sentrale funksjonar i området.

Terrenget har mykje grøntareal, med mindre bergknausar som einingane legg seg rundt. Dette gjer at ein får naturlege skilje og le for vær og vind. Einingane er differensierte i storleik og uttrykk, og vil husa ulike aldrar og familiekonstellasjonar. Born får moglegheita til å klatra på berg og i trær, og ikkje berre trø på plasstøypte gummimatter – noko som er med på å motivere til eigne idear og utfalding av kreative barnesinn.

Grindetunet vert plassert i landskapet over Skjoldastraumvegen og gir bebuarane overblikk mot vest, mykje lys og luft. Området vert ein trygg og vakker plass for unge, gamle og storfamilien.

Lekkert baderom

Dagene våre er vidt forskjellige, men de har alle en fellesnevner: De starter og slutter på badet.

Badet er rommet for velvære, rekreasjon og fornyelse, og man skal ikke undervurdere de gode følgene det kan få å føle høy trivselsfaktor på eget bad. Med på laget har vi i Velbygd grundige og erfarne baderomsleverandører som sikrer at innflytterne i Grindetunet får dager med både gode første- og sisteinntrykk.

Kjøkken med moderne tilbehør

Juleselskap, middag til storfamilien, nistepakkeproduksjon i ekspressfart eller en lang, døsig søndagsfrokost hvor kjøkkenet bades med lys fra morgensolen.

Det er foreløpig ikke tatt endelig avgjørelse rundt leverandør av kjøkken i Grindetunet. Velbygd samarbeider med flere kvalitetsleverandører, som Designa og Norema, og kjøkkenleveransen til boligene i Grinde vil bli levert av en anerkjent kjøkkenleverandør.