Vi i Velbygd er stolte og glade over å kunne presentere Klossteinskogen. Boligprosjektet vil bestå av et variert boligtilbud med en kombinasjon av eneboliger, rekkehus og leiligheter. 

Prosjektet vil bestå av 3 eneboliger, 10 rekkehus og 12 leiligheter fordelt på tre bygg – 25 boliger totalt. Eneboligene får BRA på 155 kvm, rekkehusene blir 115 kvm og leilighetene vil ha BRA mellom 87 og 92 kvm.

Godkjent for husbank

Enkelte av boligene i Klossteinskogen er godkjent for husbankfinansiering. Ønsker du å vite mer om dette kan du ta kontakt med oss.

Energieffektive boliger

Alle boligene i Klossteinskogen blir levert med vannbåren gulvvarme som standardløsning i baderom, entré, oppholdsrom i 1. et. og vaskerom. Om du ønsker det kan du oppgradere til vannbåren gulvvarme også i andre rom.

Den innholdsrike kjøkkeninnredningen inkluderer integrerte hvitevarer som kombiskap, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning vil gi et sunt og energibesparende inneklima.

Alle boligene får moderne arkitektur, smakfull innredning og tidsriktige løsninger. Skulle du ønske å sette ditt eget preg på din nye bolig er du selvsagt velkommen til det.

Boligene i Klossteinskogen vil inneha høy standard, gode plan-løsninger og alt man ellers forventer av et moderne og arkitekt-tegnet boligprosjekt. Prosjektet er tegnet av sivilarkitekt Jan Ove Bjørheim i Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke. 

Klossteinskogen ligger i Klossteinvegen, idyllisk plassert bare noen hundre meter fra flotte Nordalsvågen og med kort vei til Kopervik sentrum. 

Prosjektet vil bestå av 3 eneboliger, 10 rekkehus og 12 leiligheter fordelt på tre bygg – 25 boliger totalt. Eneboligene får BRA på 155 kvm, rekkehusene blir 115 kvm og leilighetene vil ha BRA mellom 87 og 92 kvm.

Gratis og inspirerende interiørtime med på kjøpet 

Som en bonus inkludert i ditt boligkjøp i Klossteinskogen får du altså 1 gratis og inspirerende time med interiørdesigner og daglig leder i ModerneStil, Anne Helen Kvalevaag. 

Ann Helen, som har drevet interiørdesign- og styling-firmaet sitt i 7 år, vil komme hjem til deg og dine for å se hva som skal til for å gjøre den nye
bolig til akkurat deres nye hjem. Hun vil lytte til dine preferanser og behov før hun serverer verdifulle tips rundt belysning, farger, gulv, kjøkken, bad og møbleringsplan.