Byggingen er godt i gang!

Vil du også bo på Haugesunds sørligste punkt med fantastisk havutsikt og førsteklasses komfort? Bli bedre kjent med Innseilingen i vår nye presentasjonsvideo.

Alle leilighetene blir på ett plan med romslige og overbygde terrasser mot sørvest. Leilighetene i første etasje vil dessuten få markterrasser. Leilighetene blir organisert som borettslag. Fra parkeringsanlegget i kjelleren, hvor alle beboerne har egen bod, går det heis opp til alle etasjene og leilighetene.

Fleksibel tilvalgsprosess med Journey

Ved å innføre bruk den digitale plattformen Journey har vi gjort ting svært mye enklere for deg som i fremtiden kjøper bolig av oss i Velbygd.

  • En kanal for mye av dialogen du har med oss som din foretrukne boligbygger.
  • Du «shopper» enkelt tilvalgene dine på samme måte som du «shopper» i en hvilken som helst nettbutikk.
  • Rask tilgang til oversikt over tilvalgene du har valgt og ev. endringer du har gjort i tilvalgsprosessen.
  • Alle dokumenter er også samlet på én og samme plass.

Ord fra arkitekten

Innseilingen er Haugesunds sydligste boligtomt ved Karmsundet.

Videre mot Karmøy og Karmsund bro er det friområde og uberørt strandlinje. Beboere i Innseilingen vil oppleve sjø, sund og strandlinje med eldre beitemarker utenfor vinduene og terrassene sine.

Møtet med dette friområdet, og ønsket om å bringe opplevelsen av bevegelsen i sundet videre nordover, har gitt bygningen sin svakt buede form. Slik ender ikke naturområdet opp i en vegg, og buen formidler bevegelsen og linjeføringen til Jomfruveien på en fin måte.

Prosjektet er sentralt beliggende i Sakkestadvika, like sør for Solsiden. Alle leilighetene får uhindret utsikt mot innseilingen til Haugesund og Karmsund bru i sør. Det aller meste av servicetilbud finnes i umiddelbar nærhet til prosjektet.
P-plass og lading av elbil: Det medfølger 1 stk. parkeringsplass i parkeringsanlegg/carport til hver leilighet. Ekstra parkeringsplass kan kjøpes for kr.300.000,- pr plass. Da antall plasser er begrenset, forbeholder selger seg retten til å akseptere eller avslå eventuelt ønske om kjøp av ekstra plass. Fellesutgiftene for garasjeplass i garasjekjeller er stipulert til kr.150,-pr mnd. pr plass.

Sjekk ut utsikten i vår webmodell

Ønsker du å se solforhold, den fantastiske utsikten og beliggenhet i forhold til omgivelsene ved Innseilingen kan du enkelt navigere deg rundt i prosjektet i vår webmodell.

Se webmodell

Vi anbefaler å bruke kombinasjon av mus og tastatur (for de som er på pc) for å navigere deg enkelt rundt i modellen.
Modellen fungerer også helt fint på touch-skjerm.
Det er lagt inn forhåndsdefinerte utsiktpunkter, og disse viser et utvalg av leiligheter og hvilken utsikt de får.

w – zoom inn
A – til høyre
S – zoom ut
D – til venstre

Q – ned
E – opp

Dansk designkjøkken

Juleselskap, middag til storfamilien, nistepakkeproduksjon i ekspressfart eller en lang, døsig søndagsfrokost med utsikt utover Karmsundet.

Ditt nye kjøkken i Innseilingen blir levert av Designa. Den danske kjøkkenprodusenten og leverandøren har design, kvalitet og nytenkning som sitt fundament, noe som også kommer tydelig frem i deres rike og mangfoldige utvalg av ulike typer kjøkken.

Baderom fra Badeva

Dagene våre er vidt forskjellige, men de har alle en fellesnevner: De starter og slutter på badet.

Badet er rommet for velvære, rekreasjon og fornyelse, og man skal ikke undervurdere de gode følgene det kan få å føle høy trivselsfaktor på eget bad. Med Badeva på laget har vi i Velbygd en grundig, dyktig og erfaren underleverandør som sikrer at innflytterne i Innseilingen får dager med både gode første- og sisteinntrykk.

Gunstig oppvarming

Dagens høye strømpriser gjør at behovet for energieffektive oppvarmingsløsninger øker. Derfor er vannbåren gulvvarme nå innført som standard i alle boligprosjekter til Velbygd, noe som sparer kundene for tusenvis av kroner årlig.

Vannbåren varme er vann som brukes til å fordele varme i en bolig, blant annet via radiatorer eller rør i gulv. I et Velbygd-prosjekt finner du vannbåren gulvvarme, altså rør som transporterer varmt vann i rør like under gulvet